DW-FFS Single Fiber Fusion Splicer

Katrangan singkat:

Fiber fusion splicer yaiku 4-motor fusion splicer kanthi teknologi serat alignment paling anyar, desain menu GUI, CPU sing ditingkatake.Wis kinerja stabil banget lan mundhut fusi kurang (rata-rata mundhut luwih murah tinimbang 0,03dB), iku splicer fusi ekonomi banget lan cocok kanggo FTTx / FTTH / Keamanan / ngawasi etc.


  • Model:DW-FFS
  • Detail Produk

    Tag produk

    • 1s boot munggah, 7s splicing, 26s pemanasan
    • Kinerja stabil, mundhut fusi rata-rata 0.03dB
    • Kalibrasi ARC otomatis, gampang kanggo njaga
    • Pemanas otomatis induktif, CPU quad-inti industri
    • Baterei kapasitas gedhe, luwih saka 250 siklus sambatan & panas

    01 5106 0807 09

    41

    imbuhan fokus

    Puter alon-alon kenop pangaturan fokus supaya gambar dadi fokus.Aja ngowahi tombol utawa karusakan ing sistem optik bisa kelakon.

    Adaptor bit

    Tansah nginstal bit adaptor alon-alon lan co-axially supaya karusakan ing mekanisme tliti.

    100


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita